Telefon:
0727 622 677
Cos Cumparaturi

Livrarea comenzilor

MOD DE LIVRARE


1. 1.    Urmarirea comenzii tale

           •    Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

1. 2.    Modificare sau anulare comanda

           •    Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.
           •    Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0727 622 677. Vom face tot posibilul sa iti modificam sau anulam comanda.

1. 3.    Modalitati de livrare

           •    Livrare prin curier

Pentru produsele vandute de CulegeriAdmitere.ro taxa de livrare este de 19,00 lei pe comanda indiferent de valoarea comenzii. Taxa de livrare de 19,00 lei se va aplica si va fi vizibila in cos.
Pentru localitati din afara retelei de curierat livrarea se va putea realiza:

       o    la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat (fara costuri suplimentare);
       o    contra unei taxe suplimentare de 1 RON/KM. Vezi aici lista localitatilor din afara retelei de curierat.

La finalizarea comenzii costurile aferente livrarii vor fi 19 lei, in cazul in care localitatea de destiantie nu face parte din reteaua curierului, un operator va va contacta si comunica acest aspect. Va vor fi prezentate cele doua variante disponibile (mentionate mai sus) avand posibilitatea de a alege una dintre acestea sau anularea comenzii si restituirea eventualelor sume platite online.

NU SE VOR EXPEDIA COMENZI LA ADRESE CE NECESITA COSTURI SUPLIMENTARE FARA ACORDUL TELEFONIC AL CLIENTULUI.

Termenul de livrare garantat de firma de curierat (FAN Courier) este de 48h de la ridicarea coletului de la Vanzator. In mod obisnuit comenzile efectuate pana la ora 14:30 sunt livrate a doua zi lucratoare.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

       o    Pentru persoane fizice: actul de identitate
       o    Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.

**La receptionare/ridicarea comenzii de la curier aveti obligatia de a verifica integritatea coletului iar in cazul in care aveti dubii sa solicitati curierului deschiderea de fata cu acesta si compeltarea unui proces verbal ce sa contina eventualele mentiuni referitoare la starea produselor si documentelor din colet.