Telefon:
0727 622 677
Cos Cumparaturi

Returnări

Pentru orice problema intalnita va rugam sa ne-o comunicati la adresa de e-mail info@CulegeriAdmitere.ro

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, ce nu a fost rezolvată de către Departamentul Vânzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. In sectiunea "Termeni si Conditii" prezenta pe site, sunt prezentate toate etapele ce trebuiesc parcurse pentru finalizarea returului. Mai jos aveti un extract din sectiunea "Termeni si Conditii" referitor la politica de Returnare.


"      6.6.  In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea face solicitarea prin trimiterea unui e-mail la adresa info@culegeriadmitere.ro; in continut vor trebui precizate obligatoriu urmatoarele informatii: Numar comanda, Data efectuarii comenzii, Adresa de e-mail a Utilizatorului, Produsele din comanda ce doresc a fi returnate, Numar de telefon.

6.7.  In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 

6.7.1.     pentru Comenzile achitate cu card online -> prin virament bancar;

6.7.2.     pentru Comenzile achitate cu Op/Ramburs -> prin virament bancar;

 

6.8.  Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

 

6.9.  In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului."